30.4.2020. 22:10
4
Dubioza u okviru showa "Fikret možeš biti ti" čestitala Prvi maj: Roštilj, respiratori i najava nove djelatnosti benda
Dubioza kolektiv, jedan od najpopularnijih bedova u regiji, na originalan način je čestitao Međunarodni praznik rada izmijenjenom verzijom njihove pjesme "Prvi maj" u skladu sa posljednjim aktuelnostima.

Pjesmu "Prvi maj" Dubioza je izmijenila tako da odgovara ovogodišnjoj prazničnoj atmosferi u kojoj smo se našli. Govore o nemogućnosti obilježavanja Praznika rada zbog koronavirusa i obavezne socijalne distance.

U najavi pjesme su napomenuli da su se bacili u proizvodnju malina sa namjerom da se ubace u biznis sa respiratorima.

U pjesmi su se dotakli i Vlade Federacije BiH, Kriznog štaba i sumnjive nabavke respiratora, a Jakubović kaže da možete glasati za ovu verziju pjesme ukoliko nam se sviđa u "okviru showa Fikret možeš biti ti", prenosi Oslobođenje. 

"Niko ni ne pomišlja roštilj zapalit iz kriznog štaba mu neće halalit. Murija bi odmah pravila raciju 'ko to ne poštuje samoizolaciju'", pjevaju oni. 

U svojoj izvedbi nisu mogl da se ne dotaknu i nabavke respiratora.

"Dok traje karantin i vlada panika tonemo brže i od Titanika, i opet pokazuju sve naše vlade kako se stručno u nevolji krade."



(Lejla Trle) 

4
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.