13.5.2020. 8:25
0
Lepa Brena se pohvalila kako ju je Britney Spears iskopirala
Pjevačica Lepa Brena se na svom Instagramu pohvalila da ju je pop zvijezda Britney Spears iskopirala novim omotom za album iz 2016. godine.

Naime, Brena je na svoj stori postavila skrinšotove iz svog spota za pjesmu “Robinja”, koji je objavljen 1989. godine, a na kojima je obučena u zlatan kupaći dok su oko nje lanci.


Pored toga, objavila je i novu naslovnu fotografiju za Britneyin album “Glory” koju je pjevačica predstavila prije dva dana, a na kojoj je obučena takođe u zlatni kupaći kostim i pored nje se nalazi lanac.


– Tražili ste novi omot za “Glory” i pošto je postao broj jedan morali smo to da uradimo! Ne bismo uspjeli bez svih vas – objavila je Britney na svom Instagramu.

“Pa mnogo ju je iskopirala i to se vidi. Sve u svemu, tačno je da kopirala samo što je to Britni nekako profesionalnije uradila. Sve u svemu obje su kraljice. Svaka im čast!”, “Brena je Brena i svi bi da budu kao Brena, ali ne može, ona je jedna jedina i nezamjenljiva”, neki su od komentara na Instagramu.




(Nermana Crnčalo)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.