25.10.2020. 19:55
0
Adele u šaljivom tonu o svom mršavljenju: Ovo je polovina mene koju sam izabrala
Britanska autorka i pjevačica Adele šalila se povodom nedavnog velikog gubitka težine, ali i poručila obožavaocima da njen novi album još nije gotov, tokom gostovanja u američkom šou programu Saturday Night Live (SNL).

"Znam da izgledam stvarno, stvarno drugačije u odnosu na to kad ste me posljednji put vidjeli", rekla je 32-godišnja pjevačica, pošto je preuzela scenu.

"Ali, zapravo, zbog svih kovid restrikcija... morala sam da putujem s minimumom prtljaga, i mogla sam da ponesem samo pola sebe. Ovo je polovina koju sam izabrala", našalila se Adele.

Dodala je da je bila "previše uplašena" i da pjeva i da bude domaćin SNL u isto vrijeme.

"Radije bih stavila periku, popila čašu vina ili šest i vidjela šta će biti", kazala je Adele.

Međutim, pjevačica je počela da pjeva tokom jednog skeča kao dio rijaliti šoua The Bachelor (Neženja), gdje je glumila njegovu učesnicu u potrazi za partnerom za izlazak.


"Ovdje sam jer sam imala mnogo srcelomnih situacija u životu – prvo u 19. godini, potom pomalo slavnu u 21, i na kraju još slavniju u 25.", rekla je pjevačica, aludirajući na naslove njena prva tri albuma.

U skeču se može vidjeti kako stalno nailazi na odbijanje u svim scenarijima za upoznavanje u Neženji. U više navrata je prekinula skeč nekom od svojih pjesama, među kojima su bile i Rolling In The Deep, Hello i Set Fire To The Rain, na sve veće nerviranje ostalih učesnika.

Na kraju, izašla je sa seta pjevajući Someone Like You i viknuvši: "Uhvati me sljedeći put na Ostrvu ljubavi".


Prošlo je pet godina od posljednjeg albuma Adele, i tri od kada se posljednji put pojavila na američkoj televiziji, što je bilo na dodjeli Grammy nagrada 2017. godine. Njeno učešće u SNL pokrenulo je spekulacije da je spremna da objavi četvrti album, ali je pjevačica prošle sedmice na svom Instagram profilu napisala da želi samo da se pojavi u SNL i ništa više.

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.