27.10.2020. 20:55
0
Poznata pjevačica se zaručila nakon pet godina
Pjevačica Gwen Stefani zaručila se sa svojim šest godina mlađim dečkom Blakeom Sheltonom.
Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj se njih dvoje ljube, a ona pokazuje prsten. 
"Da, molim", napisala je uz fotografiju.

Njen je zaručnik objavio istu fotku te uz nju romantičnu poruku: "Hej, Gwen, hvala ti što si spasila moju 2020. I ostatak mog života." 

Par se upoznao 2014. kad su oboje sudjelovali u američkom The Voiceu, a oboje su se u približno isto vrijeme razveli od svojih dotadašnjih partnera.

"Bili smo na istom mjestu. Oboje smo se osjećali izdano i kad smo saznali da prolazimo kroz istu stvar, to nas je povezalo", rekao je jednom prilikom Blake za People. 

Godinu dana kasnije potvrdili su da su u vezi, a ovog su se vikenda, kako je izvor blizak paru potvrdio za časpopis People, i zaručili. 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.