2.5.2021. 10:20
3
Pjevač Rizo Hamidović: Ako mi je BiH okrenula leđa, Srbija nije. Vučić mi je poslao 100 eura!
Pjevač Rizo Hamidović govorio je u intervjuu za Express.

On je rekao kako mu je predsjednik susjedne Srbije, Aleksandar Vučić, poslao 100 eura. Osvnuo se na to kako pjevači i muzičari žive u vrijeme korone.

-Evo, mi pjevači smo nešto i uštedjeli, a šta je sa muzičarima, koji i nisu imali velike dnevnice. Naravno, da ima i ugroženijih od nas. Ja se ne žalim i nemam ni prava na to. Ali, ako mi je BiH okrenula leđa, nije Srbija. Meni je Vučić poslao 100 eura. Ja sam i u Srbiji prijavljen, pa kako su pomogli njihovim pjevačima, pomogli su eto i meni - rekao je Hamidović.

(H. Ahbabović)

3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.