18.6.2021. 10:47
1
Pjevačica Maja Šuput nakon poroda uživa na morskoj obali u Hrvatskoj
FOTO: Instagram, screenshot
Pjevačica Maja Šuput dočekala je tople dane kako bi posjetila morsku obalu. Medijima je kazala kako je došlo vrijeme uživanja, tri mjeseca nakon poroda.

Šuput je prije tri mjeseca rodila sina Blooma, ali na njoj se i ne primijeti da je porod bio tako nedavno jer je dobila trbušnjake. Na ljetnom odmoru koji je odlučila provesti u Poreču, svi su je gledali i divili se figuri majke nakon samo tri mjeseca od rođenja sina. Maja je 41-godišnja pjevačica odličnog izgleda. Mediji iz Hrvatske prenose da može se pohvaliti figurom na kojoj bi joj pozavidjele i puno mlađe djevojke.

Maja je u vezi s partnerom od 2017. godine, a upoznali su se davne 2015. godine, prenose mediji. Pjevačici su mnogi čestitali na veoma zanimljivom imenu koje je dala svome sinu.


(Amer Mujezinović)

 
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.