26.6.2021. 18:27
0
Pjevač Amir Kazić Leo se revakcinisao u Hrvatskoj
Pjevač je na svom Facebook profilu napisao zanimljiv status nakon što je obavio revakcinaciju protiv covid-19.
"Čuvajte svoje zdravlje, zaštitite se" napisao je Leo na svom profilu. Ovim činom je vjerujemo ohrabrio mnoge pratioce njegovog lika i djela.

Jedan od komentara na pomenutoj objavi glasi "Stvarno, maska da te zaštiti, pa Kaza šta ti bi još ako si se vakcinisao, upao si u njihovu mašinu." napisao mu je jedan od pratilaca njegovog profila.

Amir Kazić Leo nije jedina javna ličnost iz regiona koja je javno objavila fotografiju s (re)vakcinacije i time poslao poruku javnosti da je ovaj čin veoma bitan u borbi protiv virusa.


(Amer Mujezinović)
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.