5.10.2021. 13:11
0
Džejla Ramović iz Španije: Ja sam tu gdje jesam, ali to ne znači da sam odustala od muzike
Iako su mnogi koji prate mladu pjevačicu Džejlu Ramović pomislili da Španiju obilazi samo turistički, istina je da se ona zapravo odselila u ovu zemlju.

Tamo je upisala fakultet, a sada otkriva kako se snašla.

– Ja sam tu gdje jesam, ali to ne znači da sam odustala od muzike ili da sam napustila bilo šta. Pjevanje će uvijek biti moj prvi poziv, ali oduvijek sam željela da se usavršavam i radim na sebi, a sada je pravo vrijeme za to. Čitav splet okolnosti me je doveo baš u Španiju. Volim njihovu kulturu i jezik, a presudilo je to što sam našla fakultet koji mi odgovara – ističe mlada zvijezda.

(H. Ahbabović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.