19.10.2021. 12:05
0
Muha predstavila novi spot i pjesmu „Albatros”
Šest mjeseci nakon što je izbacila svoj prvi EP “Identitet” i nakon uspješne koncertne sezone, mlada umjetnica Muha je predstavila publici novi singl pop-trap žanra pod nazivom “Albatros”. Pjesmu prati i video spot koji je snimljen mobilnim telefonom.
Prilikom ljetnog odmora smo sasvim spontano napravili pjesmu, te smo odlučili da iskoristimo magičnu prirodu i kadrove koje nudi Portugal da snimimo spot. Ni u jednom trenutku nismo planirali da će se to desiti tako da je spot snimljen telefonom. Mislim da je to fantastičan način da pokažemo kako se sa puno volje i kreativnosti, a bez velike produkcije, može nešto zanimljivo kreirati” rekla je Muha. 

Singl izlazi pod etiketom izdavača Bassivity Digital sa kojim Muha nastavlja uspješnu saradnju. Kompletnu produkciju pjesme i spota potpisuje sarajevski producent Toshi Domaćin, iz grupe Helem Nejse. 

Ova pjesma je drugačija od svega što sam do sada objavila. U kreiranju svog sadržaja nastojim iskoristiti svaku priliku koja će me dovesti u neko novo polje muzike. To je proces uz koji kao muzičarka odrastam i učim, ali i ono što je najbitnije, to je proces u kojem uživam. Pop muzika je u velikoj mjeri utjecala na mene s obzirom da sam odrasla slušajući pop izvođače, no imajući u vidu da danas ne postoje žanrovska ograničenja, fuzija svih uticaja kroz moj izričaj je ono čime se vodim u stvaralaštvu.”  

Tekst potpisuje Muha, a ovom pjesmom i spotom nas vraća u toplije dane u kojima se češće prisjetimo da život treba živjeti u trenutku. „Albatros” je uvodni singl za tek dolazeći Muhin novi projekat koji bi mogao ubrzo vidjeti svjetlo dana.
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.