12.11.2021. 19:03
0
Nezapamćeno interesovanje za koncert Stinga u Sarajevu
Za svega nekoliko sati, fan pit i tribine za koncert Stinga u Sarajevu su rasprodate. Ogromno interesovanje građana se pokazalo već od 9 sati ujutro, kada su se formirale kolone ispred svih prodajnih mjesta širom zemlje. Veliki broj publike na sarajevski koncert dolazi i iz zemalja regije, posebno gosti sa primorja iz susjedne Hrvatske i Crne Gore.

„Veoma nam je drago što su Sarajevo i BiH odgovorili na očekivani euforični način za koncert Stinga u Sarajevu. Molim sve ljude da obezbjede svoju kartu na vrijeme, ako mogu koliko sutra, jer će ovaj koncert biti rasprodan u rekordnom roku“, rekao je Boban Milošeski, vlasnik produkcijske kuće „Avalon“. Cijena ulaznice za fan pit i tribine je iznosila 99 KM, dok ulaznice za parter kojih još uvijek ima u prodaji u ograničenom broju, koštaju 69 KM.


Koncert će trajati dva sata i biće sastavljen od Stingovih najvećih hitova (Every Breath You Take, Message In A Bottle, Englishman in New York, Fragile, Shape Of My Heart, Desert Rose) ali će istovremeno biti i promocija novog albuma „The Bridge“ koji izlazi 19. novembra i već je najavljen uspješnim radijskim hit-singlom “Rushing Water”. Kao specijalni gost, koncert će otvoriti 45-minutni nastup Joe Sumnera sa svojim bendom. Koncert velike muzičke zvijezde je zakazan za 19. mart 2022. godine u Sarajevu u dvorani Zetra, u organizaciji najvećeg regionalnog nezavisnog promotora, produkcije „Avalon“.

„Avalon“ se bavi promoterstvom od 1993. godine, a zadnjih 15 godina je postala vodeća promoterska kuća na Balkanu, iza koje su koncerti po najvišim svjetskim tehničkim i sigurnosnim standardima u cijeloj regiji sa preko 150 vrhunskih izvođača od Amy Winehouse, Irona Maidena, Bob Dylana pa sve do Santane, Bryan Adamsa, Pink, Billy Idola i Lenny Kravitza, Ozzy Osbourna i Slasha kao i bendova poput ZZ Top, Whitesnake, Green Day, Massive Attack, The Prodigy, Faithless, One Republic, Duran Duran, Simple Minds, Simply Red…


(Amer Mujezinović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.