8.12.2021. 21:51
0
Ultimatum Tonyja Cetinskog: Povucite COVID potvrde ili ništa od koncerta
Hrvatski pjevač Tony Cetinski (52), poznat po antivakserskim stavovima, razmišlja da otkaže koncert u Zadru koji bi trebao da se održi 22. decembra ukoliko uslov za ulazak bude COVID potvrda.

“Dragi svi, već se naveliko najavljuje moj nastup 22.12. na Adventu u Zadru, a da prilikom poziva niko nam nije spomenuo COVID potvrdu koju je navodno potrebno pokazati prilikom ulaska na Advent na otvorenom prostoru! Da, dobro ste čuli, na otvorenom. Ugovor nije potpisan i neću ga ni potpisati ukoliko u istom neće pisati da famoznu potvrdu neće tražiti, jer naš obraz još uvijek nije na prodaju uprkos potrebama za radom i prihodima kojima hranimo svoje porodice”, napisao je Cetinski u objavi na Facebooku.

Kako kaže, COVID potvrda nije u skladu sa životnim uvjerenjima njegovih saradnika i njega i podsjeća da su cijelu turneju u Sloveniji otkazali iz istog razloga.

“Ko se u Boga uzda, gladi se ne boji”, poručio je Tony Cetinski i ostalim kolegama poželi lijep provod i sretne praznike.

“Mi ćemo strpljivo čekati u nadi da ova noćna mora prođe, pa da se zabavljamo kao humani ljudi bez podjela i predrasuda te nepokolebljivi pred svojom jednako karakternom publikom. Ima nas više nego što neki misle ili bi željeli da nas bude! Blagoslovljen i čestit Božić svima ma gdje bili, voli vas vaš Tony”, poručio je pjevač.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.