18.1.2022. 17:46
1
Učenik u razredu izrecitovao pjesmu Jale Brata i Bube Corellija: Dobio gromoglasan aplauz vršnjaka
Koliko su pjesme balkanskih repera popularne među današnjom omladinom, a naročito među srednjoškolcima, dokazao je mladić koji je pred razredom izrecitovao jednan takav hit te za isti dobio gromoglasan aplauz.

Pjesma repera Bube Corellija, Jale Brata i Cobyja “Ona'e” koja na YouTubeu broji preko 116 miliona pregleda, dobila je sasvim novu verziju.

Jedan srednjoškolac izrecitovao ju je pred razredom, pa i nastavnicom, koja ga je prije samog početka pitala kako se pjesma zove.

“Ona je ubila moje sve, moje srce, moju dušu, ona ubila je”, dio je riječi pjesme.

Nakon recitacije dobio je glasni aplauz, a potom u komentarima i brojne reakcije svojih vršnjaka.

@elenaatadiic ponos familije #onae #jalaibuba #fyp ♬ original sound - Elena Tadic

(Ajdin Balićevac)

 

 
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.