18.1.2022. 20:23
0
Hanka Paldum otvoreno: Tužna sam što ne mogu da pjevam u Beogradu
"Tužna sam što ne mogu da pjevam u Beogradu, ali što kažu "dok nafaka ne provri, neće se to ni desiti"

Za samo dva dana od objavljivanja pjesme „Đule“ Aleksandra Sofronijevića i Eldina Huseinbegovića, numera je pokupila sve simpatije publike i probudila lavinu emocija već na prvo slušanje.


Ovih je dana održana promocija pjesme u jednom lokalu u Sarajevu, gdje su se okupile broje poznate ličnosti kako bi podržale svoje kolege, a među njima bila je i pjevačica Hanka Paldum, kojoj se posebno dopala ova saradnja, piše Slobodna Bosna. 


"Eldina izuzetno cijenim i volim kao moje dijete, a Aleksandar Sofronijević mi je na daljinu uvijek bio blizu. Nisam imala prilike da ga upoznam, ali evo ukazala se prilika i sretna sam da se napravio taj divan spoj između nečega što je ljubav, kvalitet, pozitivna energija bez obzira ko su, odakle dolaze, sa koje razdaljine, iz kojeg podneblja. Pjesma je neuništiva, ona ima svoja krila, nadleti sve i dođe u srca onih koji je žele osjetiti i prisvojiti kako bi svoju dušu napojili i to je ovaj spoj koji sam tako doživjela", rekla je Hanka za portal "Grand online".


Pjevačica dugo nije bila u Beogradu, a ona je izrazila i posebno žaljenje što nije napravila koncert u glavnom gradu Srbije.


"Ja se često i sama pozovem da dođem, zovu me i da gostujem u emisijama kada osjete potrebu i želju da me ima, ja se odazovem i ako mi vrijeme dozvoljava. Malo sam tužna što svoj koncert nisam u prilici da napravim u Beogradu, ali što kažu: "Dok nafaka ne provri, neće se to ni desiti". Ako Bog da, nadamo se da će doći i taj trenutak, neko vrijeme ljepše kada će ljudi znati prepoznati ljudskost, ljepotu duša i da nadvladamo sve nedaće koje nam nameću loši ljudi. Na ovakav način kao što su Aca i Eldin uradili ovo djelo koje će uroditi plodom i nadvalati barijere koje nam pokušavaju nametnuti loši ljudi", kazala je.


(Kenan Bešlija) 

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.