20.1.2022. 19:17
0
Aca Lukas se oglasio iz bolnice: Tijelo se premorilo i dalo mi je znak
Nadam se vrlo brzom oporavku, jer me čeka puno posla oko novih spotova, pjesama, nastupa kao i meni najbitnije, a to je predstavljanje države Srbije na Evroviziji - poručio je Luka

Srbijanski pjevač Aca Lukas hitno je primljen danas u Urgentni centar.

- Svi koji ste zabrinuti za mene nemate razloga. Uslijed prekomjernog posla u studiju, kao i na nastupima, moje tijelo se malo premorilo i dalo mi je znak da je vrijeme da ga malo oporavim. Iz razloga što vjerujem našem državnom zdravstvu nalazim se u Kliničkom centru gjde će mi uraditi sve neophodne analize i pretrage, prenosi Avaz. 


Nadam se vrlo brzom oporavku, jer me čeka puno posla oko novih spotova, pjesama, nastupa kao i meni najbitnije, a to je predstavljanje države Srbije na Evroviziji - poručio je Lukas.


(Kenan Bešlija) 

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.