23.2.2022. 13:19
1
Novi datum Stingovog koncerta u Sarajevu, za pjevačev rođendan
Novi datum Stingovog koncerta u Sarajevu je 2. oktobra za njegov rođendan, što je prije nekoliko minuta potvrđeno i na njegovoj zvaničnoj web stranici www.sting.com.

Nakon prolongiranja martovskog dijela evropske turneje My Songs, zvanično su povrđeni svi novi datumi koncerata koji su prolongirani u tom periodu. Svi koji su kupili ulaznice, a ne odgovara im novi datum održavanja koncerta, refundaciju novca mogu izvršiti od 01. do 07. marta.


"Kako smo obećali tako smo i učinili. U rekordnom roku smo uspjeli da potvrdimo novi datum Stingovog sarajevskog koncerta. I to ni manje ni više, od ponuđene dvijee opcije, uspjeli smo koncert da zakažemo 02. oktobra na njegov rodjendana. Tako da će prepuna Zetra i Sarajevo imati šansu da mu to večer čestitamo zajedno svi rodjendan.   

Ogromna zahvalnost svim kupcima ulaznica koji su pokazali veliko povjerenje produkcijskoj kući Avalon, te čekali novi termin koncerta. U svakom zlu ima nečega dobrog, tako da ćemo ovoga puta umjesto u jaknama, na koncert Stinga ići u majicama kratkih rukava“, istakao je Boban Milošeski, vlasnik produkcijske kuće Avalon. 

Svi oni koji nisu obezbjedili svoju ulaznicu na vrijeme i na listi su čekanja, imat će priliku da PUTEM PORTALA dođu do određenog broja ulaznica za koje je izvršen povrat novca objavom novog datuma koncerta. 



(Amer Mujezinović)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.