7.5.2022. 9:01
0
Vodopad preko cijele bine: Otkriveni novi detalji Konstraktinog nastupa na Eurosongu
Srbijanska predstavnica na Eurosongu, Konstrakta se u Italiji sa svojim timom uveliko priprema za predstojeću nastup, a nakon što je objavljen prvi zvanični snimak generalne probe, na Instagram stranici "Eurovision Song Serbia" pojavio se snimak scenografije koju će imati tokom nastupa u drugoj polufinalnoj večeri, 12. maja.

Novina je da će srbijanska predstavnica, ako je suditi po snimku, imati vodopad duž cijele bine.

Pjevačica Leontina Vukomanović je gostujući u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji otkrila je kako su tekle pripreme za ovo muzičko takmičenje.

- Ana je vrijedno vježbala i pripremala se za odlazak na Evroviziju. Kad krenu probe to je jedno umaranje i rutina koja mora da se postigne. Ana je bila u stanju da vježba pet sati bez prestanka u najsitniji detalj. Ana je perfekcionista, gledala je čak i peškire da li stoje ravno kako treba ili su se izvrnuli. Par puta kada smo se vidjele, moj savjet joj je bio da izdrži energetski u Torino te dosadne probe. To je nebrojano proba, svaki dan su neke probe. Izađete iz hotela ujutru i non stop ste u hali do uveče, ne postoji prazan hod - ispričala je Leontina.




(Admir O.)

 

Eurosong
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.