5.11.2022. 11:48
0
Tragedija: Pjevačica koja se takmičila sa Čolom pala niz stepenice i poginula
Nocole , belgijska pjevačica poznata po učešću na Pesmi Evrovizije 1973. godine (na kojoj je Jugoslaviju predstavljao Zdravko Čolić), pala je niz stepenice u svojoj kući i poginula, javljaju belgijski mediji.

Nicole je bila polovina dueta Nicole i Hugo, poznatog u Belgiji.

Nicole i Hugo su bili i u braku – upoznali su se 1970. godine, a vjenčali 1971. Bili su uspješni i kao supružnici i kao poslovni partneri – muzičari.

– Naša tajna je u tome da se pomirimo i raščistimo stvari prije spavanja, svaki put kad se posvađamo – otkrila je jednom Niicole.

Njihov nastup na Eurosongu 1973. godine se nije završio slavno – iako su privukli pažnju svojim nastupom u atraktivnim kostimima, zauzeli su posljednje mjesto sa pjesmom „Baby, baby“.

Naš Zdravko Čolić je, podsjetimo, te godine zauzeo 15. mjesto sa hitom „Gori vatra“.


(Admir O.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.