30.11.2022. 18:47
0
"Zamalo da ubijem i sebe i djecu": Pjevačica otkrila detalje nesreće
Pjevačica Dušica Grabović doživjela je juče saobraćajnu nezgodu.

Kako Dušica opisuje, doživjela je niz negativnih događaja u toku jednog dana.

„Desila se nezgoda. Došla sam od doktora, čula sam da treba da idem na operaciju. Biću dobro ako Bog da. Izlazim od doktora, crna mačka mi pređe put u garažnom mestu i ja se prekrstim tada, da kad krenem iz garaže da se ne desi ništa loše“, započela je priču Dušica.

Nakon što je krenula da izlazi iz garaže gdje je bila parkirana, desila se nezgoda.

„Krećem i izleće mi auto u kom su bila deca, dete koje je jedva 18 godina napunilo. Zamalo da ubijem i sebe i njih. Došlo je do sudara, ja sam se normalnom brzinom kretala i oni su mi izleteli. Bog zna šta bi se desilo da sam malo brže vozila“, ispričala je Dušica za „Blic“.

Pjevačica je ostala nepovrijeđena, ali je načinjena velika materijalna šteta.

„Deca su priznala krivicu, velika je šteta na automobilu. Ali sve što može da se plati, super je, živa sam i zdrava hvala Bogu.“, prenosi Nova.rs


(Erna H.) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.