6.12.2022. 11:40
0
Koncert Konvoja zakazan 29. decembra u Sarajevu
Bend Konvoj slavi 25. godina od objavljivanja svog prvog studijskog albuma „Sa vremenom“, koncertom u Cinemas clubu Sloga, 29. decembra 2022.
Nakon samo mjesec dana od objave koncerta „Konvoj live 2022“ snimljenog u cik zore na Žutoj tabiji, vrijeme je za pravu muzičku poslasticu za kraj godine, satkane od najvećih hitova njihove dosadašnje karijere.

Nedavno smo objavili live album sa malo drugačijim aranžmanima pjesama, koje će publika moći poslušati na koncertu u Slogi. Mnogo je historije utkano u protekle dvije i po decenije, a ovim koncertom želimo da u slavljeničkoj atmosferi ispratimo jednu epohu i najavimo novu eru Konvoja koju ćete uskoro poslušati“, poručili su članovi benda Konvoj.

Konvoj zvanično nastao 1988. godine kao bend prijatelja, a njihov album prvijenac „Sa vremenom“ izlazi početkom 1997. godine. U proljeće iste godine, Konvoj organizuje turneju po čak 17 gradova u Bosni i Hercegovini, a album „Sa vremenom“ osvaja prva mjesta na svim domaćim top listama. Tokom dosadašnje karijere, Konvoj je objavio pet studijskih i jedan live album.

Više informacija o cijenama ulaznica će biti dostupno uskoro putem platforme www.kupikartu.ba, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom Bosne i Hercegovine.
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.