8.12.2022. 13:02
0
Objavljena nova pjesma Severine koju je pisao Dino Merlin: Stihovi govore o njenom životu
Hrvatska pjevačica Severina predstavila je novu pjesmu “Vjerujem u Boga. Pjesma je nastala kao rezultat umjetničkog doživljaja Severininih životnih izazova i iskustava dvojice umjetnika. Nova pjesma Severine nazvana je ‘Vjerujem u Boga’. Singl autorski potpisuju Filip Miletić, producent, skladatelj i aranžer te Dino Merlin, autor stihova.

Darko Drinovac potpisuje režiju za spot koji je izašao danas na YouTube-u tačno u podne. Istovremeno s objavom pjesme na svim ostalim Severininim digitalnim platformama.

Haljina iz spota, koja se nosi preko glave, dizajnerskog je brenda Coperni. Čiji su osnivači i dizajneri na Tjednu mode u Parizu uživo platnom iz spreja (na)crtali haljinu Belli Hadid. Body i duga crna haljina bez naramenica iz spota, dizajn je Matije Vujice.

Ovo je nova pjesma Severine. Poslušajte:



U pjesmi se poigrava stilovima i stihovima od veselih popularnih nota preko dalmatinske tuge i emocije do brzog disko ritma. Pjesme su joj pisali i skladali najznačajniji pjesnici i glazbenici Hrvatske i regije. Sama je napisala stihove pjesama koje su među najdražima njezinim fanovima, poput ‘Prijateljice’, ‘Pogled ispod obrva’ i ‘Ostavljena’.

Njezin privatni život htjela-ne htjela izložen je javnosti, a sadrži i puno patnje i tuge. Svakako i puno sreće. Preživjela je objavu privatnih snimaka i fotografija. Potom. oduzimanje djeteta, gotovo stotinu sudskih tužbi…


(Admir O.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.