9.5.2023. 8:39
0
Koncert Ede Maajke u tunelu Ciglane podijelio Sarajlije: Nagurati djecu u ovakav prostor... Šta da je krenuo stampedo?!
Koncert Ede Maajke u subotu je održan u Sarajevu, u tunelu Ciglane.

Ovaj besplatan muzički događaj priređen je u organizaciji Općine Centar, Javne ustanove "Centar kulture i mladih Općine Centar Sarajevo" i Povjerenstva za pitanja mladih kao poklon mladima Centra, povodom Općina Centar i Dana općine Centar - objavljeno je na Facebook stranici ove sarajevske općine, na kojoj su podijeljene i brojne fotografije sa koncerta.

Kako je navedeno, Edo Majka nastupio je u pratnji DJ-a.

- Općina Centar nastavlja djelovanje kao mjesna zajednica za sve mlade. U ime Općine Centar koncertu su prisustvovali načelnik općine Srđan Mandić, predsjedavajuća Općinskog vijeća Sara Arslanagić te vijećnici Denis Challenger i Alen Girt - također je navedeno u FB objavi.



Međutim, mnogi građani baš i nisu oduševljeni ovi događajem pa su putem društvenih mreža upućene brojne kritike prvenstveno zbog lokacije, jer smatraju da tunel nije siguran za održavanje ovakvog koncerta.

- Nagurati ovako djecu u ovakav prostor koji nije uslovan ni za odlaganje cementa, a ne za koncert, bez ventilacije, bez protivpožarnog sistema, bez WC-a, bez požarnog izlaza, bez ikakve infrastrukture i samo je sreća što se ovdje nije desilo ništa što bi pokrenulo stampedo, jer bi to bila veća tragedija od ove u Beogradu – samo je jedan od komentara na društvenim mrežama.

edo-majka-koncert-tunel-sarajevo-komentar

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.