3.12.2023. 17:04
0
Zdravko Čolić otkrio da mu je Dino Merlin napisao tri pjesme za novi album: "Uvijek sam se družio sa sarajevskom rajom"
Zdravko Čolić pred koncert u Osijeku govorio je za TV Pink gdje je otkrio kako će se na njegovom novom albumu naći tri pjesme koje je pisao Dino Merlin.

Legendarni pjevač u intervjuu za emisiju "Premijera" potvrdio je da je ponovo sarađivao s Merlinom.

"Imamo tri pjesme, odmah ću reći tri pjesme na novom albumu. Imam ja neke svoje pjesme, ima tu i raznih drugih autora, tako da za sada imamo tri Dinine pjesme, a s jednom ćemo otvoriti ovaj krug novih pjesama", kazao je.

Upravo je Čolić nedavno bio gost kolegi na jednom od koncerata u Beogradu, a prokomentarisao je i njihovu saradnju.

"Radili smo i dva lijepa singla to je ‘Da ti kažem šta mi je‘ i ‘Kao moja mati‘. Mi smo dobri prijatelji i on je uvijek imao dobru energiju prema meni i ta cijela sarajevska raja uključujući Bregu", kazao je.

Napomenuo je da se uvijek družio sa sarajevskom rajom te dodao: "On je malo mlađa raja, ali uglavnom je pratio to što radimo, tako da kasnije smo na neki način i sarađivali. Sam je napisao neke nove pjesme za mene, ja sam to čuo i onda smo ušli u taj proces rada".

"Radujem se, sjajan je profesionalac, prijatelj i umjetnik", dodao je na kraju.

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.