22.7.2024. 16:32
0
Manifestacija posvećena Oliveru Dragojeviću od 26. do 31. jula u Veloj Luci
Manifestacija "Trag u beskraju" posvećena uspomeni na pjevača Olivera Dragojevića (1947. - 2018.) bit će održana od 26. do 31. jula u Veloj Luci, saopćili su organizatori.

Program počinje 26. jula koncertom koji će na trajektu "Oliver“ na liniji Split - Vela Luka održati gitarista Ante Gelo, s pjevačima Jurom Brkljačom i Dinom Petrićem, navedeno je na Fejsbuku manifestacije "Trag u beskraju".

Kako je najavljeno, 29. jula (21:30) bit će održan koncert “Trag u beskraju (Sjećanje na Olivera Dragojevića) na pontonu u centru Vele Luke, uz direktan prijenos na Hrvatskoj radioteleviziji.

- Nastupit će Petar Grašo, Jelena Rozga, Dalmatino, Đulijano (Giuliano), Zorica Kondža, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Martin Kosovec, Antonio Serano (Serrano), Daniele di Bonaventura uz Simfonijski orkestar pod dirigentom Alanom Bjelinskim - rečeno je u najavi.

U okviru tradicionalne manifestacije 30. jula je večer klapa "Da mi je sad“, uz učešće Bralić i Intrade na pijaci ispred crkve svetog Josipa u Veloj Luci, a 31. jula je na programu džez večer "Porter & Gershwin on harmonica“.

(Sead M.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.