24.8.2024. 19:09
0
Nakon Adija Šoše, Mirze Selimovića i Zabranjenog pušenja: Sutra na Ilidži koncert Šerifa Konjevića. Ulaz je besplatan
Svi posjetioci Ilidže u nedjelju će moći uživati u novom koncertu.

Poslije koncerata Adija Šoše, Mirze Selimovića i Zabranjenog pušenja na Trgu Četvrte viteške motorizovane brigade u nedjelju, 25. augusta, koncert će održati Šerif Konjević.
 
- Dragi moji, od srca želim da najavim koncert koji mi puno znači u mojoj karijeri. Ja vas očekujem, a vi dobro znate da ja dajem dušu za svoju publiku - poručio je u Šerif Konjević, jedan od najpopularnijih pjevača narodne muzike na našim prostorima.

Ulaz na koncert Šerifa Konjevića kojeg Općina Ilidža organizuje u saradnji s Turističkom zajednicom Kantona Sarajevo je besplatan, a počinje u 21 sat.

Koncerti su tek dio ponude koju iz godine u godinu Općina Ilidža nastoji unaprijediti, a slijedi i Festival narodne muzike "Ilidža 2024" koji počinje 27. augusta 2024.godine, saopćeno je iz Općine Ilidža.

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.