25.2.2015. 23:54
0
„Dok je Džeko bio ovdje, nisu mu dali da uđe na vrata klubova“
Izgubljeni meč protiv Stefana Struvea je meč za kojim naš borac Denis Stojnić najviše žali. Stojnić je dominirao cijelim tokom meča, protivnik je obilno krvario, ali je u konačnici pobjeda pripala holandskom borcu.
Međutim, Denis ima priliku da se ponovo vrati u UFC i nada se novoj borbi sa Struveom. Od povratka u UFC ga dijele tri meča.

Ne moram pobijediti u sva tri meča, ali bih trebao pobijediti u dva meča. Sad ću trenirati čiste glave. Ja nemam uslove kao Mirko Filipović i zavidim mu u tome“, izjavio je Stojnić.

U ovom dijelu intervjua smo govorili i o finansijskoj strani ugovora koji se potpisuju sa UFC-om, ali i o odnosu naše sredine prema njemu.

Ljudi ovdje gledaju da te sruše jer jednostavno im i prezime smeta. Ja sam dijete iz miješanog braka. Razočaran sam, mada mi ništa ne mogu i smiješni su“, govori Stojnić.

Pored profesionalnog sportskog angažmana, Stojnić se uspješno bavi i ugostiteljstvom, pa nas je zanimalo koliko mu to odmaže u bavljenju sportom.

Ovo je samo dio tema o kojima smo razgovarali u drugom dijelu intervjua sa Denisom Stojnićem, a uskoro ćete imati priliku pogledati i treći dio.

Novinar: Nedim Pobrić
Snimatelj: Ermin Ljumić
Montaža: Emir Preljević

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.