26.2.2015. 0:14
0
Poslušajte koji su to sjajni mladi fudbaleri koji će igrati za BiH!
Mlada reprezentacija BiH je porazom od Mađarske rezultatom 1:4 okončala izuzetno neuspješne kvalifikacije za odlazak na Evropsko prvenstvo. Mladi bh. fudbaleri su kvalifikacije okončali na posljednjem mjestu, iza Albanije, Mađarske, Austrije i Španije. Postigli smo 10, a primili čak 22 gola!
Na udaru kritika bh. sportske javnosti našao se selektor U21 reprezentacije Vlado Jagodić. Razgovarali smo sa selektorom Jagodićem, koji je za Source.ba portal ocijenio prethodne kvalifikacije, ali i objasnio uzroke rezultatskog neuspjeha.

U prethodnom videu ste mogli pogledati dio intervjua koji se odnosi na A reprezentaciju BiH, a u ovom pogledajte prvi dio koji se ticao teme koja je inicirala ovaj razgovor, a radi se o pomenutom neuspjehu mlade reprezentacije BiH. U srijedu ćete imati priliku pogledati i treći i četvrti dio intervjua sa selektorom Jagodićem.

Novinar: Nedim Pobrić
Snimatelj: Alen Alilović
Montažer: Ermin Ljumić
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.