26.2.2015. 0:15
0
„Osobi osuđenoj za prevare je SDA omogućila da upravlja sa 340 miliona KM!“
Peđa Kojović je nosilac liste Naše stranke za Skupštinu Kantona Sarajevo, a iza njega je već jedan mandat na toj poziciji.
Upravo je tokom aktuelnog mandata, tačnije početkom mjeseca, usvojen Nacrt zakona o prijavljivanju, porijeklu i kontroli imovine izabranih dužnosnika u Kantonu Sarajevo. Taj nacrt je bio tema sa kojom smo započeli intervju sa g. Kojovićem.

Kojović je govorio o detaljima tog nacrta zakona, te o posljedicama njegovog konačnog usvajanja. Zloupotreba položaja je bila također tema prvog dijela intervjua sa Peđom Kojovićem, a nešto kasnije ćete imati priliku pogledati i drugi dio intervjua.

Novinar: Nedim Pobrić
Snimatelj: Alen Alilović
Montažer: Ermin Ljumić
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.