26.2.2015. 0:16
0
Sušić: Informacije o tučama u reprezentaciji su dolazile iz Sarajeva, ne iz Brazila!
Poraz od Kipra je tema sa kojom smo započeli intervju sa selektorom fudbalske reprezentacije BiH Safetom Sušićem. Pitali smo selektora šta bi uradio drugačije kada je priprema utakmice u pitanju, te formacija i izbor igrača.
Prokomentarisao je Sušić i kritike reprezentativca Senada Lulića nakon utakmice sa Kiprom, a Lulić je, podsjećanja radi, izjavio kako bi i selektor trebao razmisliti da li je ovo prava ekipa koja se suprostavila Kipru.

Selektoru nije bilo drago što smo se vratili na utakmicu protiv Nigerije, kada je također dio javnosti kritikovao Sušića zbog formacije koju je postavio na terenu.

Provokativno je za selektora Sušića bilo pitanje da li nam je u susretima protiv Velsa i Belgije bolje osvojiti tri ili dva boda, s obzirom da je i sam bio u nedoumici pri izjavi medijima prije nekoliko dana.

Govorili smo i o atmosferi u reprezentaciji, a u priloženom videu pogledajte prvi od ukupno tri dijela intervjua sa Safetom Sušićem.

Novinar: Nedim Pobrić
Snimatelj: Alen Alilović
Montažer: Emir Preljević
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.