26.2.2015. 0:16
0
„Možemo očekivati nove nasilne proteste u BiH, čak i obilnije!“
Izostanak nekoliko zvaničnika koji su u aktuelnom sazivu obnašali funkcije u Parlamentu BiH i Parlamentu FBiH, poput Mirze Ustamujića ili Ismete Dervoz, sa novih izbornih lista je tema sa kojom smo započeli drugi dio intervjua sa Fehimom Škaljićem, kandidatom SBB-a za PD PSBiH.
Razgovor smo nastavili o mogućim postizbornim koalicijama, te o strankama sa kojima SBB sigurno neće ulaziti u koalicione odnose nakon oktobra 2014. godine.

Borba aktuelne vlasti u Republici Srpskoj, koju predvodi SNSD, te opozicije predvođene SDS-om, je također tema drugog dijela intervjua sa Fehimom Škaljićem.

Treći dio intervjua ćete moći pogledati u subotu.

Novinar: Nedim Pobrić
Snimatelj: Alen Alilović
Montažer: Ermin Ljumić
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.