26.2.2015. 0:19
0
„Radončić je želio da smakne Kelmendija jer mu je postao prijetnja!“
Šejla Turković je supruga Zijada Turkovića upoznala radeći intervju, a nešto kasnije ih je upoznao zajednički prijatelj Senad Kobilić.
Upravo je način na koji su se upoznali tema sa kojom smo započeli drugi dio intervjua sa Šejlom Turković. Nedugo poslije smo govorili o uzrocima sukoba između Zijada Turkovića i Nasera Kelmendija.

„Vi se sjećate pucnjave u Holiday Innu. Tada je došlo do sukoba između Nasera Kelmendija, njegovih sinova, njegovih zaštitnika i Zijada Turkovića“, tvrdi Šejla Turković.

Naša sagovornica tvrdi da je Kelmendija zapravo pokušao ubiti Fahrudin Radončić, a radi se o pokušaju ubistva na svadbi Elvisa Kelmendija.

Ovo su teme o kojima smo govorili u drugom od ukupno pet dijelova intervjua sa Šejlom Turković.

Novinar: Nedim Pobrić
Snimatelji: Alen Alilović, Ermin Ljumić, Haris Karaman
Montažer: Ermin Ljumić
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.