26.2.2015. 0:23
0
Alispahić: Nisam nikada imao simpatije prema Željezničaru
U prostorijama FK Sarajevo danas je održana vanredna konferencija za medije, na kojoj je predstavljen Mehmed Alispahić kao novo pojačanje tima sa Koševa.
Medijima se najprije obratio sportski direktor FK Sarajevo Abdulah Ibraković, koji je naglasio kako će Alispahić pomoći Sarajevu da ostvari svoje ciljeve u ovoj sezoni.

S Alispahićem smo u kontaktu dugo, bila nam je želja da ga dovedemo u naš klub. Naravno da je njegov kvalitet neupitan, da je reprezentativac BiH, da je nastupao za najbolje klubove u Hrvatskoj i mi se nadamo da će njegov kvalitet doći do izražaja u FK Sarajevo i da će nam pomoći svojim kvalitetom da mi ostvarimo svoje zamišljene ciljeve, izjavio je Ibraković.

Zatim se novinarima obratio i Alispahić.

Drago mi je što sam došao u klub kao što je Sarajevo. Imao sam teških šest mjeseci iza sebe, dok nisam riješio situaciju s Rijekom. Zahvalio bih se ljudima iz kluba, koji su bili strpljivi kada je u pitanju moja situacija. Hvala im na ukazanom povjerenju, dat ću sve od sebe da se dokažem na terenu. Nadam se da ćemo osvojiti duplu krunu ove sezone. Biće mi drago da ja budem dio svega toga“, rekao je Alispahić.

S obzirom da je ranije spominjao simpatije prema FK Željezničar, pitali smo Alispahića da li zbog toga postoji bojazan zbog (ne)prihvatanja od strane navijača Sarajeva.

Koliko se sjećam, nisam nikoga simpatisao. Ne znam odakle vam ta informacija“, tvrdi Alispahić, smetnuvši sa uma da smo tu informaciju dobili upravo od njega u intervjuu za Source.ba portal koji je dao u periodu dok je igrao za zagrebački Dinamo.

Imao sam simpatije prema Želji. Željo je veliki klub za koji je tada, a i sada, svaki igrač poželio da igra“, tvrdio je tada Alispahić.

Novinar: Nedim Pobrić
Snimatelj i montažer: Ermin Ljumić
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.