13.4.2015. 13:39
0
Ovi fudbaleri su vođe Želje, Sarajeva i Olimpica
Biti najbolji strijelac je sjajno, biti najkorisniji igrač je još bolje, ali biti kapiten jednoj fudbalskoj ekipi je čast koju niti jedan statistički učinak ne može zamijeniti.
Traka koju na ruci nose kapiteni ne predstavlja samo formalni dodatak sportskoj opremi, nego simbol autoriteta koji osoba koja je nosi ima među svojim saigračima.

O ulozi kapitena u fudbalskoj ekipi smo razgovarali sa kapitenima sarajevskih premijerligaša. Marijan Antolović iz Željezničara, Ivan Tatomirović iz Sarajeva i Veldin Muharemović iz Olimpica su za Source.ba portal podijelili vlastita iskustva o svojoj ulozi u ekipi.

Novinar: Nedim Pobrić
Snimatelj: Alen Alilović/Ermin Ljumić
Montažer: Emir Preljević
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.