14.7.2015. 14:58
0
„Mi iz Sarajeva imamo najmoćniji naglasak na Balkanu!“
Davno je prošlo zlatno doba sarajevske rock scene, pop je „na aparatima“, a gotovo isključivo folkeri imaju ekskluzivno pravo za nastupe po Sarajevu. Ipak, postoji alternativa, generacija muzičara, repera, koji su svoje prve korake napravili na gotovo nepostojećoj sceni.
Sagovornici na temu sarajevske rep scene su nam bili Shtela iz Capital City Crewa, Jala, Kontra i Loš sin, a oni su nam govorili o prvim godinama njihovih karijera, zanimljivostima, zaradama, ali i o planovima za budućnost.

Prilog pogledajte u priloženom videu.

Novinar: Nedim Pobrić
Snimatelj: Ermin Ljumić
Montažer: Ermin Ljumić/Emir Preljević
 
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.