28.2.2017. 21:17
2
Nije li savršena: Diploma arhitekte, kuharica i seksi model!
Carly Johnson je atraktivna crnka i fotomodel sa adresom u Torontu u Kanadi. Međutim, zanosna Kanađanka je mnogo više od “samo” dobrog tijela.
Ona je vlasnica diplome arhitekture, a sada i studentica kulinarstva. Sebe opisuje kao “divlje dijete“ i borbenu lavicu u životu, što je ujedno i njen horoskopski znak.

Voli umjetnost i ukrašavanje tijela tetovažama. Oduvijek je bila zainteresovana za posao modela, međutim, u tome je sputavala njena visina.

Ipak je sasvim slučajno dobila šansu da uspije u tome. Jednog dana na poslu joj je klijent rekao da ima modnu agenciju u kojoj bi je mogao predstaviti. Tako je počela sa modelingom, a u međuvremenu je shvatila da se ovim poslom mogu baviti žene svih oblika i visina, piše CDM.

(Alen Avdić)
 
2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.