4.5.2017. 13:40
0
Momci, ovo su zanimanja koja privlače žene
Čini se da se vaš naporan trud na fakultetu konačno isplatio – ako ste advokat.

Nakon analiziranja podataka od svojih 2.9 miliona korisnika, aplikacija Happn, koja koristi vašu lokaciju kako bi spojila partnere u blizini, otkrila je koja zanimanja najviše privlače žene, izvještava Mashable.

Jeste li doista iznenađeni što su advokati na vrhu popisa za oboje, i žene i muškarce? Oni su visokoobrazovani, ambiciozni, nose odjela po mjeri i zarađuju puno novca.

Njih slijede analitičari, inženjeri, prodavači i liječnici. Ali ne brinite ako vaše zanimanje nije na popisu. Ovo su rezultati samo jedne aplikacije za spojeve, oni ne predstavljaju nužno interese svake žene koju upoznate, piše Mens Helath Cro.

(Alen Avdić) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.