19.8.2021. 17:22
0
Ljetni stil za moderne muškarce
I za pripadnike grubljeg pola ljeto je najbolje vrijeme za eksperimentiranje sa stilom i isprobavanje novih modnih kombinacija. Ipak, muškarcima često promaknu neki (manji) detalji, što im može narušiti cijeli izgled.

Kad je riječ o odabiru majice, neki se muškarci fokusiraju samo na to kako se ona uklapa u ostatak outfita i zaboravljaju na rukave. Oni bi trebali pokrivati otprilike polovinu nadlaktice kako bi tijelo imalo dobre proporcije

Dužina kratkih hlača, stil košulje i uzorak čarapa: na sve te naizgled nebitne detalje treba obratiti pažnju ako želite dobro izgledati. Ovo su uobičajene modne pogrešake koje muškarci ljeti rade i objašnjava na što bi trebali obratiti pažnju u odabiru svojih ljetnih odjevnih komada:

Nemojte stalno nositi farmerke

Iako su udobne i odlično izgledaju i uz majice i uz košulje, farmerke nisu najpraktičniji odjevni predmet za ljeto. Traper uopšte nije prozračan i u njemu će vam vjerojatno ljeti biti prevruće i znojićete se. Za svakodnevni izgled zato birajte hlače od laganijih materijala, poput npr. lana.

Ne izbjegavajte svijetle boje

Ako to inače i ne radite, sad je dobro vrijeme da isprobate kako vam stoje razne boje. Počnite s jednim odjevnim predmetom jarke boje da vidite da li se dobro u tome osjećate. Onima koji izbjegavaju boje uvijek kao dobar ljetni izbor ostaje bijela, a možete isprobati i različite uzorke jer nisu rezervisani za nježniji pol.

Izbjegavajte preusku odjeću

U preuskoj ćete se odjeći vjerojatno više znojiti i osjećaćete se sputano, pa je dobro da malo zaboravite na dosadne, formalne stilove i na preuske sportske majice. Omogućite koži da diše i odaberite širu odjeću. To ne znači da odjeća mora biti vrećasta - birajte predmete kojima ćete naglasiti potkoljenice i ramena, ali ne tako da ih stisnete.

Pripazite na dužinu kratkih hlača

Modni stručnjaci kažu da je pokrivanje koljena kratkim hlačama zastarjeli trend. Ako želite izgledati elegantno, ne bojte se pokazati noge. U idealnom slučaju kratke hlače trebaju biti sedam do deset centimetara iznad koljena.

Nemojte nositi čarape s kratkim hlačama

Iako su u posljednje vrijeme u trendu čarape jarkih boja i one s raznim uzorcima, ako nosite kratke hlače idealno bi bilo da uopšte nemate čarape ili da su one kraće, otprilike do gležnja.

Nabavite ljetnu jaknu

Ljeti ćete jaknu vjerojatno nositi samo ako stvarno morate, eventualno na nekom službenom događaju ili naveče. Ljetna bi jakna trebala biti od lakše, prirodne i prozračne tkanine, a možete se poigrati s različitim bojama ili izabrati nešto svjetlije od uobičajene mornarsko plave ili crne jakne.

Obratite pažnju i na obuću
Neki su muškarci kod odjevanja skloni krajnostima pa ili odabiru preotvorene cipele nalik na natikače ili po sunčanom vremenu nose kožne cipele i zimske patike. Da bi vam stopalima bilo udobno, birajte laganu i prozračnu obuću od platna ili od antilop kože, piše 24sata.hr.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.