21.11.2022. 11:29
0
Pljačkao je, bavio se narkoticima pa završio u zatvoru: Danas je najpoželjniji frajer i uživa u slavi i milionima
Jeremya Meeksa mediji su prozvali ‘najseksipilnijim zatvorenikom na svijetu’. Zahvaljujući mugshot-u koji je procurio u javnost na dan njegovog hapšenja, napravio je od njega zvijezdu.

Plavookom ljepotanu Jeremyju su se upravo na ovaj način otvorila vrata šoubiznisa dok je još bio iza rešetaka. Nakon izlaska iz zatvora, počeo je da gradi manekensku karijeru.

Jeremy koji danas ima 38 godina, osim što može da se pohvali titulom “najseksi zatvorenika na svijetu”, živi i život o kojem je ranije mogao samo da mašta.

U jednom od intervjua prije nekoliko godina, otvorio je dušu i opisao mučne trenutke svoje životne priče.

-Oba moja roditelja bili su zavisnici. Rodio sam se za zavisnošću od heroina jer ga je majka uzimala dok je bila trudna sa mnom. Moje je djetinjstvo bilo jako mračno. Otac je ubio prijateljicu moje majke kad sam imao devet mjeseci. Tražio je majku i mene, a ona je bila jedina koja je znala gdje smo. Kasnije je shvatio da smo unajmili stan iznad nje. Izbo ju je, pričao je Jeremy.

Njegov otac je dobio doživotnu zatvorsku kaznu, a Meeks je odrastao sa majkom u jezivim uslovima.

-Odrastati u takvom okruženju bilo je veoma teško. Ubrizgavao sam mami heroin kad sam bio dječak i štitio je od partnera koji su je zlostavljali. Morao sam brzo da odrastem, počnem da radim i donosim novac kako bismo imali šta da jedemo, ispričao je za američke medije.

Miks je sa samo 15 godina napustio porodični dom i živio na ulici, a iste godine pucali su na njega pet puta. Srećom je preživio, međutim, ubrzo je završio u popravnom domu, a odatle ga je izvukla starija sestra koja ga je zakonski usvojila.

Nastavio je sa pljačkama, bavio se narkoticima i bio je član ulične bande. U zatvoru je proveo više od deset godina u nekoliko navrata.

Fotografija iz policijske stanice 2014. postala je viralna, a moć interneta pokazala se na djelu pretvoriviši Jeremyja u senzaciju.


(Admir O.)

Model
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.