27.12.2015. 15:23
0
Kad muškarci pate: Ove tri stvari im žene uskraćuju
Muškarci vole žensko tijelo, ali ne samo da ga gledaju, već i da ga dodiruju.
Kada je seks u pitanju, nisu samo žene te koje pate i žele određene stvari koje mukarci ne ispunjavaju. Zapravo i muški pol ima određene neispunjene želje koje im mnoge žene uskraćuju. 

U nastavku članka pročitajte o čemu se radi i pokušajte da učinite sve da vaš muškarac bude srećan i zadovoljan. 

1. Muškarci vole žensko tijelo, ali ne samo da ga gledaju, već i da ga dodiruju. Prema tome, opustite se, skinite se goli, odvucite ga pod tuš i priuštite mu to zadovoljstvo da vas dodiruje po tijelu gdje god stigne i želi. 

2. Muškarci uživaju u oralnom seksu i više nego što mi to mislimo, pa se potrudite nekada da ga iznenadite. Pružite mu oralni seks kada to najmanje očekuje – biće prezadovoljan. 

3. Muškarci vole kada žena uzdiše tokom seksa, prema tome, nemojte da ćutite. Takođe, jedan od omiljenih prizora mu je kada vidi kako žena uživa. Prema tome, vodite ljubav u pozi u kojoj će imati pogled i na vaše tijelo i na lice.

(CDM/Alen Avdić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.