29.5.2016. 12:15
0
Muškarci otkrivaju kako su znali da je ona "ona prava"
"Prolazio sam kroz teško životno razdoblje, a u to vrijeme smo živjeli u drugim gradovima. Tako se jedne noći vozila 5 sati, samo kako bi provela dan sa mnom, jer je znala kako se osjećam."

I muškarci trebaju nekoga ko će se brinuti za njih.

"Prolazio sam kroz teško životno razdoblje, a u to vrijeme smo živjeli u drugim gradovima. Tako se jedne noći vozila 5 sati, samo kako bi provela dan sa mnom, jer je znala kako se osjećam."
 
"U trenutku kada se 'ja' pretvorilo u 'mi', sve mi je bilo jasno, jer prije nikada nisam tako razmišljao".
 
"Ostao sam bez posla, a ona je prihvatila još jedan, dok ne smislimo nešto drugo. Zajedno smo 10 godina i znam da je ona ljubav mog života."
 
"Trenutak kada je s lakoćom osvojila moju obitelj i prijatelje, a posebno mamu, bio je presudan trenutak u našoj vezi."
 
"Kada smo se zajedno uselili, još sam jasnije vidio koliko je jednostavna, brižna i uvijek spremna na kompromis. Sve moje bivše cure bi se durile, kada nešto ne bi bilo po njihovom, a to mi je strašno išlo na živce. Ona nije bila takva."
 
"Imamo isti smisao za humor, volim iste knjige i filmove, iste nam stvari idu na živce i imamo puno zajedničkih hobija. Ako ona nije 'ta', ne znam koja je."
 
"Iz prošle veze imam dijete i bivšu ženu, s kojom sam imao puno problema. No, njoj to nije predstavljalo ni najmanji problem, a kad god je mogla, preuzeli bi brigu o djetetu, kao da je njeno."
 
"Bili smo zajedno godinu dana, kada sam pokrenuo vlastiti posao, a kao i svaki početak, i ovaj je bio jako težak. Kako mi je svaka para bila bitna, ona bi znala dolaziti sa svog posla te zatim pomagati meni s mojim. To je značilo i da je često odlazila neispavana na svoj, no nikad se nije žalila. Ubrzo nakon toga sam kleknuo", piše index.hr.


Anesa Agović
 
 
 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.