17.8.2016. 19:17
0
Pet stvari koje će vam pomoći da muškarcu vaših snova budete zanimljivije i privlačnije
Zaljubljeni ste u momka, ali nikako da on obrati pažnju na vas. Postoje stvari koje možete uraditi kako bi popravili stvari.

Prestanite da ga jurite

Ulaganje pretjeranog napora u vezu nikako nije efikasno, ali ono što zapravo jeste je da dozvolite muškarcu da zavrne rukave kako bi zadobio vaše poštovanje i privrženost. 

Kažite ono što mislite i držite se toga

Kada steknete njegovo poštovanje, možete biti sigurne da ste na dobrom putu da vam on pokloni svoje srce. Veliki broj djevojka provedu godine bezuspešno izlazeći i ulazeći u veze zbog toga što se plaše da kažu ono što zaista žele.

Prestanite da pričate i počnite da slušate

Istina je da žene imaju svašta da kažu i da im je potreban muškarac koji će biti spreman da sve to sasluša, ali i muškarci ponekad imaju želju da ih neko iskreno i pažljivo sluša. Umjesto što ga ignorišete, potrudite se da odvojite malo vremena. 

Morate prvenstveno voljeti sebe

Muškarac zna jako da se zaljubi u ženu koja voli sebe. Malo žena posjeduje pravo samopouzdanje, to su oni tipovi koji i kad izgube nadu u sve, znaju da zadrže onaj osjećaj zaljubljenosti u osobu koja se nalazi sa druge strane ogledala. Kada drugima otkrijete da imate jako malo samopoštovanja, da često emotivno tonete i ne vjerujete u sebe dovoljno, to nikome neće biti privlačno. 

Budite tolerantnije

Smireni i nježni ne trebate da budete samo kada je u vezi sve savršeno, mir trebate da zadržite i kad je situacija drugačija. Iako je potrebno dosta vježbe da biste savladali da u trenutcima bijesa pokažete apsolutnu smirenost, nema sumnje da će vam se taj pristup isplatiti. 

(Cosmopolitan.rs / Haris Ahbabović)


0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.