30.8.2016. 16:03
0
Farmerice koje pristaju svim tipovima tijela
Većina žena voli shopping, ali morate priznati da kupovina farmerica često zna biti naporna i dosadna. Bez obzira na vašu figuru, sigurno uvijek morate probati nekoliko modela da biste pronašli onaj odgovarajući i na kraju iz trgovine opet izađete praznih ruku, razočarani.

Slične probleme imala je i Alexia Elkaim, kćerka Sergea Azrie, brata slavnog tuniskog dizajnera Maxa Azrie i vlasnika modnih brendova Joie, Current/Elliott i Equipment. Alexia je odlučila je da se upusti u sopstvenu modnu avanturu i lansirala vlastiti brend Miaou, a prvi odjevni komad koji je predstavila javnosti sigurno će oduševiti žene.

U pitanju je model farmerica koji pristaje i laska baš svakoj figuri.

"Više od godinu dana radila sam na njima. Besprijekorno pristaju svim tipovima tijela, a to mi je bilo jako važno", rekla je Alexia za CR Fashion Book.

Za snimanje reklamne kampanje angažovala je svoje prijateljice.

"Svaka sa svojim stilom, oblikom i veličinom. Bilo je zanimljivo obući svaku djevojku u isti model farmerica i vidjeti na koje se sve načine mogu nositi", navela je dizajnerka.

Tajna je u zahvalnom kroju. Retro model visokog struka i s udjelom elastina pruža potporu ženama s naglašenim oblinama, ali jednako dobro stajat će i izrazito vitkim damama, piše CDM.me. 

(Adna Zukanović-Zilić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.