30.9.2016. 17:24
1
Ovo su znakovi da se sviđate svom momku
Neverbalna komunikacija nam često govori više od hiljadu riječi, naročito ako se dopadate nekome.

Nije vam potrebna pismena potvrda njegovih osjećanja, jer ukoliko mu se zaista dopadate, ovako će reaovati njegovo tijelo na vas.

Podignute obrve

Kada primijete nekog zanimljivog, momcima će se obrve nesvjesno podići ili spustiti. Taj mali, gotovo neprimetan pokret otkriva mnogo toga. Zato pažljivo posmatrajte njegove oči.

Otvorena usta

Ako mu se dopadne ono što vidi, njegove usne će se automatski otvoriti u trenutku kad vam se pogledi sretnu. Samo pažljivo gledajte u njegovo lice i sve će vam biti jasno.

Privlačenje pažnje

Vjerovali ili ne, muškarac kome se dopadne nesvjesno će na bilo koji način pokušati da vam privuče pažnju. Nekada će to biti očigledno, a nekada će jednostavnim pokretima uspjeti da skrene pogled na sebe.

Pravilno držanje

Kako bi se pred vama pokazao u što boljem svjetlu, muškarac će se potruditi da stoji što uspravnije i ponosno pokušati da istakne svoje mišiće.

(Haris Ahbabović / Cosmopolitan.com)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.