20.4.2021. 11:51
0
Da li ste emotivne, hirovite ili praktične zavisi od mjeseca vašeg rođenja
Poznato je da je ljepši spol emotivniji i podobni uticaju planeta, pa to u veliko mjeri uzrokuje da karakter žena ovisi od mjeseca rođenja.

Hladne kao januar

Dame rođene u januaru hladne, djeluju kao da su poptuno lišene emocija i nepristupačne, a često ćemo u njihovom društvu osjetiti nelagodu. Od njih je teško zaraditi kompliment, ali cijene osjećanja drugih i uglavnom su u potrazi za dužim ljubavnim vezama.


Februar

Dame rođene u februaru karakteriše hirovit stav i česte promjene u raspoloženju. Ono što ih u velikoj mjeri definiše je neočekivanost. Ni u kakvom slučaju ne opraštaju prevaru i lahko se opraštaju od ljubavnika. 


Martovski nepopravljivi romantičari

Za dame rođene u martu kruži priča da su veliki prijatelji koji znaju čuvati tajne, nepopravljivi su romantičari i od parnera očekuju da im na spektakularan način izjavljuju ljubav.


April

One koje su rođene u aprilu krasi dobra organizovanost i isplaniranost; visok nivo samopouzdanja, istrajnosti i strpljivosti.


Maj

Čelične snage i volje, bez komprisa, istrajne i posvećene su žene rođene u mjesecu maju. Zahvaljujući ovim osobinama - uvijek ostvaruju svoj cilj.


Jun

Žene rođene u junu su emotivne, ljubazne i osjetljive. Imaju dobro razvijenu intuiciju, što im umnogome pomaže da se sačuvaju od nezgodnih situacija i poteškoća.


Julski taktične i komunikativne

Dame rođene i julu su pametne, ljubazne, komunikativne i lagodne. Međutim, karakteriše ih i jak temperament. 


Avgust

Za žene rođene u avgustu ogleda se osobina da vole komandovati i biti u centru pažnje, što nekad može značiti otežanu komunikacija i vezu sa njima.


Septembar

U septembru se rađaju žene koje su vrlo pouzdane, i na poslu i u ličnom životu. Oni su idealne partnerke u ljubavnoj vezi. Vrlo su ljubazne, perfekcioniste i neprestano rade na sebi.


Oktobar

Dame rođene u oktobru su žilavog karaktera, nepovjerljive i tvrdoglave. Vole da je unaprijed sve pripremljeno i proračunato.


Novembar

Žene rođene u novembru su vrlo praktične, pokretljive i nezavisne ličnosti. Spremne su da vam popuste u malim stvarima, kako kažu, da izgubite bitku, da bi kasnije mogli da pobijede u ratu u cjelini.


Decembar

Hladne kao led, ali se u pravim rokama tope; optimistične, iskrene, pune solidarnosti i podrške prema voljenima su dame rođene u decembru.


Piše: Semra Šantić

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.