28.12.2021. 8:38
0
Jelena Karleuša nakon zastrašujućih svjedočanstava o zlostavljanju žena: Dosta je više!
Nakon brojnih zastrašujućih svjedočanstava u okviru kampanje na društvenim mrežama pod nazivom "Nisam prijavila", sve više žena u susjednoj Srbiji otkrivaju načine na koji su bile zlostavljane. Kao i razloge što su šutile o tome i nisu nikome prijavile.

Jelena Karleuša nije ostala imuna na ovo sve. Putem Instagrama je uputila kratku, ali snažnu poruku podrške svim ženama Balkana koje su na bilo koji način bile zlostavljane.

- Podrška svim ženama na Balkanu koje trpe, šute, plaše se... Nasilje nad ženama u porodici i u društvu kao dio kulture Balkana, sistem u kome je normalno da se žena zlostavlja na razne načine i da se o tome šuti ili okreće glava... Dosta je bilo! Država mora da učini sve kako bi se žene zaštitile, po uzoru na mnoge uređene zemlje Evrope i svijeta - napisala je Karleuša.

Dobila je mnogo komentara pohvale, ali i zahvalnica.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.