6.10.2022. 20:39
0
Diletta se slikala u prekratkoj suknji i oduševila muškarce širom svijeta: Od pogleda na njene noge staje dah
Diletta Leotta uvjerljivo je najpoznatija sportska novinarka na svijetu. Svojim sjajnim javljanjima, pričama i prilozima osvojila je srca obožavatelja nogometa širom svijeta. Naravno, u cijeloj priči ne škodi činjenica da je jednostavno – prekrasna.

Ona je već godinama zaštitno lice DAZN televizije te je česta gošća nogometnih travnjaka Serie A. Vrlo brzo je postala planetarno popularna te je na Instagramu prati više od 8,5 miliona ljudi.

Ona gotovo svakodnevno objavljuje fotografije i snimke iz svojeg života te se ne libi pokazati i svoju “izazovniju” stranu. Sada je objavila fotografiju u kratkoj suknji uz opis “Nazad u školu” i oduševila svoje fanove, uglavnom muškarce koji su ostavljali svakakve komentare. Tu je fotku u manje od jednog dana lajkalo gotovo 150 hiljada ljudi.


(A. Balićevac)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.