4.11.2022. 10:27
0
Zaboravite Dilettu Leottu: Kate Abdo je novinarka zbog koje su zanijemile nogometne legende
Kate Abdo jedna je od engleskih medijskih zvijezda u usponu koja je ponovno uspjela zasjeniti sve.

Nije lako doći do izražaja kada se nađete u istom studiju s tri nogometne legende.

Čini se da Thierry Henry, Jamie Carragher i Micah Richards nogomet u svakom trenutku drže u malom prstu. Već neko vrijeme oni komentiraju utakmice u programu američke televizije CBS.

No, s vremena na vrijeme zablista i Kate Abdo, prenosi Nova.

Ona je prvo prevela ono što je Kylian Mbappe rekao na francuskom jeziku nakon utakmice Paris Saint Germaina i Juventusa. Zatim je sa španskog na engleski prevela izjavu Federica Valverdea, koji brani boje Reala.



Na kraju je bez problema s njemačkog prevela izjavu Marka Rosea, trenera Leipziga.

Henry i Richards su doslovno zanijemili impresionirani njenim znanjem. Carragher je u šali pitao može li Abdo prevesti jezik kojim se služe navijači Liverpoola.

Ovim potezom zasjenila je čak i Dilettu Leottu, najprovokativniju voditeljicu na svijetu, koja je prvi put bila u Engleskoj na Liverpoolovom stadionu Anfeild.

Abdo (41) rođena je u engleskom Manchesteru. Tokom karijere radila je u Velikoj Britaniji, Španiji, Francuskoj, Njemačkoj i Sjedinjenim Američkim Državama.

Trenutno komentira nogometnu Ligu prvaka za američku sportsku televizijsku mrežu CBS Sports.


(Admir O.)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.