13.11.2022. 20:37
0
Zabrinula sve: Seka Aleksić se oglasila iz kreveta priključena na infuziju
Seka Aleksić propisno je zabrinula javnost nakon što je na Instagramu objavila snimak kako leži u krevetu prikačena na infuziju. Folk zvijezda sinoć je održala koncert u Hrvatskoj, pa nije isključeno da se preforsirala, zbog čega joj je ukazana medicinska pomoć.

4741“Kad vidim da je baš ozbiljno, onda može čokolada”, napisao je na popularnoj društvenoj mrežiđ99oi8 Sekin art direktor Stanislav Zakić koji je i objavio snimak pjevačice na infuziji.

Budući da videozapis ima duhovitu notu, pretpostavlja se da je folk zvijezda dobro i da joj je zbog poslovnog tempa bila potrebna ovakva vrsta pomoći.

(Admir O.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.