13.3.2023. 14:30
1
Producentica koja je optužila Ramba Amadeusa za seksualno uznemiravanje: Hvala svima na podršci
Lejla Kašić, producentica koja je optužila Ramba Amadeusa za seksualno uznemiravanje, ponovo se oglasila te zahvalila svima na podršci.

Navela je da je preponosna i pozdravila odluku UNICEF-a da do daljnjeg prekine saradnju s njim.

- Ljudima koji misle da im se može treba pokazati da im se ipak ne može kada naiđu na pravu, odnosno pogrešnu osobu, kako mi jedan prijatelj reče. Hvala svima na podršci, NVO sektoru, novinarima/kama, ljudima koje znam i koje ne znam. Hvala što sam osjetila koliko nisam sama. Hvala u ime svih djevojčica, djevojaka, žena kojima su usta bila zapečaćena u strahu - poručila je  Kašić.

Istakla je da će negativni komentari samo pomoći da se problem bolje mapira i pokazati koliko nam je emancipacija neophodna.

- Adrese koje trebaju znaju detalje slučaja, jer ovo ne treba da se svede na nivo trača i tabloida već da bude opomena svima nama. Ne smijemo da šutimo. Nikad. Nikome. Tačka - zaključila je.

Kašić je optužila Ramba Amadeusa da ju je neprimjereno dodirnuo tokom snimanja emisije "Dnevnica". Nakon toga je navela kako ju je nazvao glupačom. Poručila je da će o svemu biti obaviješteni nadležni organi.


(Admir O.)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.