17.4.2023. 10:21
1
Emina Jahović otkrila zbog čega je još uvijek na sudu sa bivšim mužem
Pjevačica Emina Jahović prije nekoliko godina razvela se od turskog pjevača Mustafe Sandala, sa kojim je dobila sinove Jamana i Javuza.

Bivši supružnici su nakon razvoda završili na sudu, a Emina je sada gostujući u jednoj emisiji otvoreno progovorila o sudskom procesu, koji i danas traje.

Istakla je da proces nimalo nije prijatan, a priznaje da je još uvijek na sudu sa bivšim, zbog njegovih postupaka koji joj se nimalo nisu dopali.

- Ja sam prvi put bila na sudu kada sam se razvodila... I dalje sam na sudu sa svojim bivšim mužem, zato što je uradio neke stvari koje nekako nisu pristajale nekome ko je otac moje djece. I željela sam da ne izgubi tu vrstu odgovornosti, koju je obećao onoga dana kada smo se razvodili - rekla je nedavno Emina u emisiji "Una, due, tre".

Mustafa se nedavno ponovo oženio, a Emina je ovom prilikom otkrila šta misli o njegovoj novoj izabranici.

- Ja sam samo željela da budem sigurna da izbor koji pravi bude pravi i da to ne bude jednu godinu ovako, a drugu onako, toga se i ja čuvam, jer ne želim da u život moje djece svake godine ili svakih šest mjeseci ulazi neki drugi čovek - zaključila je pjevačica.

Podsjetimo, Emina i Mustafa su se vjenčali 2008. godine, a kruna njihove tadašnje ljubavi su sinovi Jaman i Javuz. Iako je njihova ljubavna priča djelovala bajkovito i mnogi su vjerovali da će trajati zauvijek, supružnici su riješili da okončaju brak.


(Admir O.)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.