20.2.2024. 15:24
0
Obožavaju je i u našoj zemlji - Ovo niste znali o Sanji Kužet: U braku je bila sa članom obezbjeđenja omraženog Vučićevog vlasnika "ružičaste" televizije...
Vjerovatno jedno od omiljenih lica muzičkog showa Zvezde Granda, voditeljica Sanja Kužet, objavila je u posljednjoj emisiji da odlazi na porodiljski dopust.

Jučer je obznanjeno da će na njeno mjesto pjevačica Ana Sević, a srbijanski mediji pišu da će dobijati 5.000 eura mjesečno.

Ono što je zanimljivo, a što je i sama Sanja otkrila je da na posljednjem snimanju uopšte nije znala da će zbog trudnoće morati na pauzu.

"Toliko od mene, za ovu sezonu, dragi ljudi… Slike su nastale posljednjeg snimajućeg dana… Kada ništa nije ni slutilo da je neću završiti. Idemo u nove privatne pobjede", napisala je Kužet ispod slike na Instagramu.


Čuva privatnost od javnosti

Sanja je u vezi sa Nemanjom Živojinovićem. koji je navodno direktor marketinga jedne automobilske kuće.

Kužet je tokom jednog intervjua otkrila kako je sve počelo.

"Bili smo u vezi početkom naših dvadesetih. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše. Dovoljan je jedan pogled da se razumijemo, bez prevelikog objašnjavanja i gubljenja energije na sporedne stvari", rekla je ona svojevremeno.

Privatnost čuvaju za sebe, a o tome je i Sanja govorila.

"Napravila sam rez između privatnog i poslovnog života. Svi moji profili na društvenim mrežama su poslovni, to je naša zajednička želja. Taj dio života je u našim srcima. Ne bih da dam previše sebe", ispričala je ona jednom prilikom. 

Kao što smo i prethodno naveli, Sanja i Nemanja su u vezi, a ona je jednom prilikom istakla da im papir ništa ne znači.

"Papir nam ništa ne mijenja, a možda je to i dobro, sa psihološke strane. Kada jednom prođete kroz sve to, shvatite da brak nije presudan za sreću. Mislim da su djeca najveće blago i ono što Nemanju i mene dodatno spaja. Ne prvenstveno, ali dodatno svakako. I to je u ovom trenutku najvažnije", rekla je Sanja tada.

Sa Nemanjom ima sina Strahinju.

Prvi brak

Ono što je manje poznato javnosti je da Sanja ima sina Andriju iz prvog braka.

Taj brak je trajao godinu dana, nakon čega se je razišla od tadašnjeg partnera Zorana Pipera.

"Družili smo se dvije godine, a onda se i zaljubili, pa vjenčali, dobili dijete, razveli.. Zoran i ja smo se poslije godinu dana braka lijepo, ljudski razišli. Možda će nekom to djelovati i smiješno, ali kod nas sve besprijekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog djeteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete", rekla je jednom voditeljka za medije.


Sanjin bivši suprug Zoran

Sanja ima samo lijepe riječi za svog bivšeg supruga, te je on i u dobrim odnosima sa njihovim sinom Andrijom, kojeg redovno viđa.

Piper je bio inače radio kao član obezbjeđenja vlasnika Pink televizije Željka Mitrovića

Prema pisanju pojedinih srbijanskih medija, kuma na tom vjenčanju bila joj je Lepa Brena. Svadba je bila organizovana u nekadašnjem Interkontinentalu, a mladenci su uložili ozbiljnu sumu novca.

Da li će se vraćati uopšte na Zvezde Granda

Sanja već osam sezona je angažovana na poslu voditeljice muzičkog showa Zvezde Granda.

Ipak, bez obzira što je ogromnu popularnost stekla na našim prostorima kroz vođenje ovog takmičenja, kako kaže, ne vidi se do kraja života tu.

Na pitanje gdje želi nastaviti karijeru kazala je da će na to pitanje dati odgovor kada za to bude vrijeme.

"Smatram da se lijepe stvari ne mogu sakriti. Ja sam jedna od onih osoba koja prvo želi da skoči pa da kaže hop ne bih trčala pred rudu i izletila se. Tu sam gdje sam ali svakako ne mislim da sam bacila sidro i da odatle treba da odem u penziju to je sigurno", kazala je jednom prilikom voditeljica.

Inače, Kužet je radila na Pink televiziji kao voditeljica vremenske prognoze.

Sanja Kužet

Profesionalac u poslu

Koliki je Sanja profesionalac u svome poslu govori i situacija koju je prepričao njen kolega Voja.

"Imali smo situaciju da je Sanjin stariji sin pao i polomio glavu. U tom trenutku smo snimali emisiju, a Sanju je zvala majka i rekla joj šta se desilo. Zvao sam moju suprugu koja je u medicini i zna doktore, pa su oni dalje zvali Sanju, sve se to dešavalo tokom snimanja. Upravo u tom trenutku Sanja je izlazila na scenu", prisjetio se on.

"Imao je u tom trenutku ozbiljan potres mozga. To je bila samo jedna od situacija, ali kada gledate emisiju, nemate pojma šta se desilo. To je jedna od stvari koje prosto moramo da sakrijemo. Tokom snimanja svih ovih godina izgubili smo mnoge drage ljude, imali smo ozbiljne lične gubitke", rekla je Sanja.

Pojavljivanje u filmovima

Ono što je javnosti vjerovatno nepoznato je to da je Sanja imala uloge u filmovima "Šejtanov ratnik" i "Doba nevinosti".



Kada je Kužet bila mlađa, uporedo sa studiranjem na Geografskom fakultetu, bavila se i manekenstvom, a onda se na nagovor člana porodice pojavila na audiciji za TV lica televizije BK odakle je sve krenulo.

Zatim je prešla na "Pink", gde je radila u informativnim i zabavnim emisijama, a ostala je upamćena kao voditeljica emisije "TV Bingo".

(Ajdin B.)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.